Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-05-02@08:21:52 GMT

اولین مصاحبه هالک فتوشاپی بعد از بازگشت به ایران

تاریخ انتشار: ۱۳ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۵۰۹۷۱۵

اولین مصاحبه هالک فتوشاپی بعد از بازگشت به ایران

این روزها سجاد غریبی ملقب به هالک ایرانی به ترند اول شبکه های اجتماعی تبدیل شده است، بدنساز ایرانی که قرار است تا حدود یک ماه دیگر با مارتین فورد ملقب به ترسناک ترین مرد جهان، بدنساز و بازیگر بریتانیایی مبارزه کند. در روزهای اخیر ویدیوهای متعددی از رویارویی سجاد غریبی و مارتین فورد در دبی منتشر شد که حواشی بسیاری را در پی داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اولین این ویدیوها درگیری این دو بود که با زمین خوردن سجاد غریبی در نتیجه هُل دادن توسط فورد حواشی و اعتراضات بسیاری نسبت به هالک ایرانی را در پی داشت و بسیاری عکس های قبلی او را فتوشاپ دانستند. پس از این ماجرا و واکنش های تند در شبکه های مجازی بود که سجاد غریبی در لایوی اینستاگرامی از مشکلات خود و نداشتن اسپانسر و کاهش وزن و بسیاری چیزهای دیگر گفت و مدعی شد که جبران کرده و مارتین فورد را در میدان نبرد شکست خواهد داد.

همین دیروز بود که ویدیویی دیگر در شبکه های اجتماعی دست به دست شد که مربوط به کنفرانس خبری سجاد غریبی و مارتین فورد بوده و در آن سجاد غریبی عصبانی شده و به سمت فورد حمله ور می شود. اما تنها چند ساعت بعد ویدیو دیگری منتشر شد که در واقع نسخه کامل تر ویدیو کنفرانس خبری غریبی و فورد بوده و نشان می داد که تمام ماجرای عصبانیت ساختگی و نمایشی بوده است. بدنبال انتشار این ویدیوها، بسیاری از کاربران ایرانی در شبکه های اجتماعی سجاد غریبی را به نمایش و دروغگویی و تلاش برای جذب فالوور متهم کرده و برخی نیز مدعی شدند که وی از مسابقه ای که قرار است روز سیزدهم فروردین ۱۴۰۱ برگزار شود دستکم ۳۰۰ هزار دلار دستمزد خواهد گرفت، حتی اگر ببازد. اکنون شبکه و کانال تی وی پلاس (tv plus) در اینستاگرام مصاحبه ای را با ساد غریبی و مدیر برنامه هایش، مصطفی هاشم زایی، ترتیب داده که ظاهراً در همین روزهای اخیر و پس از بازگشت سجاد غریبی از دبی گرفته شده است.

در این ویدیوها که حدود نیم ساعت مصاحبه با سجاد غریبی بعد از بازگشت به ایران است، مجری به ترند شدن نام سجاد غریبی در یک هفته اخیر اشاره می کند و در ادامه مشخص می شود که این مصاحبه تنها دو روز بعد از بازگشت سجاد به ایران صورت گرفته است. سجاد غریبی در سوال مجری در مورد چگونگی رویارویی او با مارتین فورد سوال می کند که پاسخ سجاد غریبی چنین است: «قضیه مارتین فورد تقریباَ از سال ۹۸ توی لایو که خیلی از ایرانیا ندیدن بودن به من بی احترامی میکنه… این توهین ها خیلی زشت بود و به زبان انگلیسی بود». سجاد غریبی می گوید که تا پیش از ورود مارتین فورد به لایو اینستاگرامی اش و توهین به او، مارتین فورد را نمیشناخته است. وی می گوید که بعدها در سال ۱۴۰۰ مارتین فورد به دایرکت او در اینستاگرام آمده و به او گفته است که ترسوت و نمی تواند با وی مبارزه کند.

سجاد غریبی می گوید که به مبارزه در رینگ فکر می کرده اما قصد مبارزه با مارتین را نداشته است. غریبی می گوید که توهین های مارتین فورد شخصاً متوجه خود او بوده و توهینی به ایران و ایرانی در صحبت های مارتین فورد نبوده است. هالک ایرانی می گوید شاید توهین های طرفداران او به مارتین فورد باعث عصبانیت وی شده باشد. غریبی می گوید که پیشنهاد مبارزه بدون دستکش را به مارتین داده که وی قبول نکرده و فقط با مبارزه بوکس موافقت کرده است. غریبی می گوید علیرغم اینکه که هیچ تجربه ای در بوکس ندارد، پیشنهادم مبارزه بوکس با مارتین فورد را پذیرفته است.

در مورد رویارویی با مارتین در دبی نیز غریبی می گوید که حریف بریتانیایی او با اسپانسرهایش در بهترین هتل دبی ساکن شده ولی وی با هزینه شخصی اش به دبی سفر کرده بود و تنها برای دو روز توانسته هزینه هتل را بپردازد. غریبی به هزینه های بالا در دبی اشاره کرده و می گوید که در طی سه چهار روز در این شهر تنها روزی یک بار غذا خورده است. وی می گوید که در این سفر نه اسپانسری او را همراهی می کرده و نه هیچ مربی و حتی آنجا مریض هم شده است. سجاد غریبی در مورد روز رویارویی با غریی هم می گوید که شرایط خوبی نداشته و پس از خوردن دو عدد تخم مرغ به عنوان صبحانه با مارتین روبرو شده است.

بیشتر بخوانید:

طارمی به خاطر پرسپولیس پیشنهاد لیگ انگلیس را رد کرد بازیکنی که از رونالدو می‌ترسد خبر بد؛ سردار بازی با بایرن‌مونیخ را هم از دست داد

۲۵۳۲۵۱

کد خبر 1609166

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: خبر ورزشی بوکس سجاد غریبی مارتین فورد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۰۹۷۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خودروهای عضلانی جذابی که ناشناخته ماندند، از فورد فالکون کبرا تا کرایسلر والیانت (+عکس)

هرچند در آمریکا قبل از سال ۱۹۶۴ هم خودروهای اسپرت V8 وجود داشتند اما زمانی که پونتیاک پکیج محبوب GTO را برای مدل لمانز خود ارائه کرد، عصر جدیدی از پرفورمنس هیجان‌انگیز آغاز شد.

هرچند دوران طلایی ماسل کارها خیلی طول نکشید اما در همین مدت کوتاه حدود یک دهه‌ای، سه خودروساز بزرگ دیترویت و حتی AMC ماسل کارهای قدرتمند زیادی را معرفی کردند.

به گزارش پدال، فرمول ترکیب یک پیشرانهٔ قدرتمند با شاسی یک خودروی سواری معمولی آن‌قدر موفق عمل کرد که به خارج از آمریکا هم صادر شد. این باعث شد شعب خارجی خودروسازان آمریکایی ماسل کارهای اختصاصی خود را بر اساس مدل‌های محبوب همان کشور تولید کنند.

بومونت SD 396 سال ۱۹۶۸

به‌منظور رونق بخشیدن به خودروسازی در کانادا، در اوایل دههٔ ۶۰ فروش بسیاری از خودروهای ساخت آمریکا در این کشور ممنوع شد. به همین دلیل، جنرال موتورز برندی بنام آکادیان را معرفی کرد که به تولید خودروهایی بر اساس شورلت نوا در کانادا می‌پرداخت.

سپس در سال ۱۹۶۶، بومونت که یکی از محصولات آکادیان بود، به یک برند مستقل تبدیل شد و شروع به عرضهٔ خودروهایی بر اساس شورلت شول کرد. دو سال بعد، این برند کوپهٔ جدیدی را معرفی کرد که در ظاهر بسیار شبیه نسل دوم شورلت شول بود اما از چند ویژگی ظاهری اختصاصی و داشبوردی که از پونتیاک GTO گرفته شده بود بهره می‌برد.

قوی‌ترین نسخهٔ این خودرو SD 396 نام داشت که از همان قوای محرکهٔ شول SS 396 آمریکایی استفاده می‌کرد و در نسخه‌های کوپه و کانورتیبل تولید می‌شد. زیر کاپوت این خودرو پیشرانهٔ ۶.۵ لیتری بلوک بزرگ V8 قرار داشت که در نسخهٔ استاندارد ۳۲۵ اسب بخار و در نسخهٔ سفارشی ۳۵۰ اسب بخار قدرت تولید می‌کرد. بومونت SD 396 فقط در سال ۱۹۶۸ و تنها در ۴۱ دستگاه ساخته شد.

فورد فالکون GT-HO Phase III سال ۱۹۷۱

در طول دهه‌های ۶۰ و ۷۰، تب ماسل کارها به استرالیا هم رسید و شعب محلی فورد، جنرال موتورز و کرایسلر را به ساخت نسخه‌های پرفورمنس بالا بر پایهٔ مدل‌های داخلی خود ترغیب کرد. یکی از بهترین ماسل کارهای استرالیایی تاریخ، GT-HO Phase III بود که یک نسخهٔ هومولوگیشن بر اساس فورد فالکون GT محسوب می‌شد.

هرچند آمریکایی‌ها این خودرو را به خاطر داشتن چهار در یک ماسل کار واقعی نمی‌دانستند اما برای استرالیایی‌ها، فالکون GT-HO Phase III یک عضلانی افسانه‌ای بود. این نسخه نسبت به فالکون GT استاندارد ارتقاءهای پرفورمنسی مثل ترمزهای بزرگ‌تر، سیستم تعلیق تقویت‌شده و باک سوخت بزرگ‌تر را تجربه کرد.

بااین‌حال، مهم‌ترین ارتقاء این ماشین تجهیز به نسخهٔ اختصاصی موتور ۵.۷ لیتری V8 کلیولند بود که ۳۰۰ اسب بخار قدرت تولید می‌کرد. GT-HO Phase III که در آن زمان سریع‌ترین سدان جهان لقب گرفت، می‌توانست ظرف ۶.۴ ثانیه از صفر به سرعت صد کیلومتر بر ساعت برسد و ۴۰۰ متر را در ۱۴.۴ ثانیه کند. این سدان افسانه‌ای فقط در سال ۱۹۷۱ و در ۳۰۰ دستگاه ساخته شد.

فورد موستانگ شلبی اروپا سال ۱۹۷۱

برای دهه‌ها، فورد موستانگ فقط در آمریکای شمالی عرضه می‌شد و از نسل ششم بود که این خودرو سرانجام به مدلی جهانی تبدیل شد. بااین‌حال، در سال ۱۹۷۱ به درخواست یک فروشندهٔ خودروی بلژیکی، ۹ دستگاه از نسل اول موستانگ به‌طور خاص برای بازار اروپا ساخته شد.

این خودروها که موستانگ شلبی اروپا نام داشتند، بر اساس موستانگ مک‌وان ۱۹۷۱ در دو مدل GT350 و GT500 با پیشرانه‌های ۵.۸ لیتری و ۷ لیتری ساخته شدند و به ترتیب ۳۶۰ و ۴۰۰ اسب بخار قدرت داشتند. از این ۹ دستگاه، فقط دو نمونه کانورتیبل بودند. موستانگ شلبی اروپا به نوارهای رنگی خاص روی بدنه، اسپویلرهای جلو و عقب و سیستم تعلیق قابل تنظیم در جلو مجهز بود.

کرایسلر والیانت چارجر R/T سال ۱۹۷۲

کرایسلر والیانت نسخهٔ ری‌بج شدهٔ پلیموث والیانت بود که در استرالیا تولید می‌شد. درحالی‌که پلیموث در آمریکا نسخهٔ پرفورمنس این خودرو را با نام والیانت داستر ارائه می‌کرد، همتای استرالیایی آن نسخهٔ چارجر R/T را داشت که در سال ۱۹۷۲ با اضافه شدن پکیج E49 به‌طور دیوانه‌واری قدرتمند شد.

بااین‌حال، زیر کاپوت والیانت چارجر R/T خبری از پیشرانه‌های V8 همی نبود و از یک پیشرانهٔ شش سیلندر خطی استفاده می‌کرد. البته این نسخه‌ای پرفورمنس بالا با ۴.۳ لیتر حجم بود که ۳۰۲ اسب بخار قدرت داشت. به لطف این نیرو، چارجر کوچک استرالیایی می‌توانست ظرف ۶.۱ ثانیه از صفر به سرعت صد کیلومتر بر ساعت برسد و ۴۰۰ متر را در ۱۴.۱ ثانیه طی کند. پکیج E49 غیر از پیشرانهٔ قدرتمند، باک سوخت بزرگ‌تر، رینگ‌های آلیاژی و ترمزهای دیسکی جلوی قوی‌تر را هم به چارجر R/T اضافه کرده بود.

شورلت فیرنزا Can AM سال ۱۹۷۳

واکسهال فیرنزا یک کوپهٔ کوچک دودر بود که در نیمهٔ اول دههٔ ۷۰ در بریتانیا عرضه می‌شد و در آفریقای جنوبی هم با نام شورلت فیرنزا به فروش می‌رسید. این خودرو که از پیشرانه‌های چهار سیلندر جنرال موتورز اروپا استفاده می‌کرد، هیچ شباهتی به ماسل کارهای آمریکایی نداشت. بااین‌حال، نسخهٔ تولید محدودی بنام Can AM که در سال ۱۹۷۳ در آفریقای جنوبی عرضه شد همه‌چیز را تغییر داد.

این نسخه که با رنگ سفید، کاپوت مشکی و اسپویلر آلومینیومی اختصاصی ساخته شد، از پیشرانهٔ ۴.۹ لیتری V8 بلوک کوچک کامارو Z28 استفاده می‌کرد. این موتور با ۲۹۰ اسب بخار قدرت، فیرنزا Can AM کوچک و سبک‌وزن را ظرف ۵.۴ ثانیه از صفر به سرعت صد کیلومتر بر ساعت می‌رساند.

فورد فالکون کبرا سال ۱۹۷۸

در سال ۱۹۷۸، دوران طلایی ماسل کارها در ایالات‌متحده پایان یافته بود و هرچند تعدادی از خودروسازان هنوز ماسل کارهایی را با قدرت‌هایی بسیار کمتر از گذشته تولید می‌کردند اما فورد در بین آن‌ها نبود زیرا موستانگ که چند سال قبل جزء قوی‌ترین عضلانی‌های بازار بود، حالا به یک کوپهٔ کوچک بر اساس فورد پینتو تبدیل شده و با پیشرانه‌های بسیار ضعیفی عرضه می‌شد.

نسخهٔ موستانگ کبرا نیز در آن سال‌ها هرچند در ظاهر قدرتمند به نظر می‌رسید اما از لحاظ قدرت تفاوتی با نسخه‌های معمولی نداشت و با تنها ۱۴۰ اسب بخار قدرت عرضه می‌شد. بااین‌حال، شعبهٔ استرالیایی فورد کار به‌مراتب بهتری انجام داد و برای ادای احترام به موستانگ‌های شلبی، در سال ۱۹۷۸ فالکون کبرا را معرفی کرد.

این نسخه از چند ارتقاء بیرونی مثل کاپوت برآمده بهره می‌برد و با رنگ سفید و نوارهای آبی عرضه می‌شد. از فالکون کبرا تنها ۲۰۰ دستگاه ساخته شد که ۲۰۰ نمونهٔ اول به پیشرانهٔ ۵.۸ لیتری V8 با ۲۱۷ اسب بخار قدرت و ۲۰۰ نمونهٔ دوم به پیشرانهٔ ۴.۹ لیتری با ۲۰۲ اسب بخار قدرت مجهز بودند. بنابراین، فالکون کبرا نه‌تنها ظاهری تهاجمی داشت بلکه بسیار قوی‌تر و سریع‌تر از موستانگ کبرای ۱۴۰ اسب بخاری بود.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • خودرو فورد ترانزیت 2025 چه مشخصاتی دارد؟
  • مدیرعامل شرکت پایانه‌های نفتی: اقدام‌های فرهنگی باید امیدآفرین باشد
  • نورافکن: هرچه بگذارم، حاشیه می‌شود/ اتفاقات عجیب و غریبی برایمان درست کردند
  • بازگشت اولین کاروان حج عمره به سیستان و بلوچستان
  • خودروهای عضلانی جذابی که ناشناخته ماندند، از فورد فالکون کبرا تا کرایسلر والیانت (+عکس)
  • تقدیر سجاد انوشیروانی و کوروش باقری از معلمان
  • پلمب ۲ آرایشگاه زنانه در بلوار سجاد مشهد
  • خودروی کلکسیونی و سوپراسپرت فورد جی‌تی 101 (عکس)
  • اقدامات فرهنگی باید باعث امیدآفرینی در جامعه شود
  • حضور سجاد گنج زاده به عنوان مدرس در کمپ تمرینی ووهان